CREATIVEWORLD
Noi deschidem orizontul afacerilor tale
 
   
  ...o gandire globală
  - teghnologie avansată
  - servicii online garantate
  - suport technic 24/7
WEB HOSTING
Servicii garantate de gazduire web in Arad

Gazduire web Arad
WEB DESIGN
Servicii profesionale de design

Design Profesionist Arad
 
FACILITATI
 
 
CONFIGURARE MAIL
 

 
  CONTACT
  +40 - 740 -20.24.27
  office@creativeworld.ro
 

Termeni si conditii de utilizare

 
Acest document regementeaza conditiile de utizare ale serviciilor oferite de CREATIVE WORLD, prin intermediul site-ului www.creativeworld.ro. Continutul sitului www. creativeworld.ro va este oferit conditionat de acceptarea de catre Dvs. a prezentilor "Termeni de utilizare". Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii de utilizare". Ne rezervam dreptul de a actualiza oricand acest document iar accesarea in continuare a acestui site reprezinta acceptarea de catre Dvs. a modificarilor aduse "Termenilor de utilizare".
 
Limite de utilizare
 

Continutul paginilor Site-ului CREATIVE WORLD  nu poate fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod fara a obtine in prealabil acordul scris al Continutul din paginile Site-ului CREATIVE WORLD  este proprietatea CREATIVE WORLD, exceptie facand posibilitatea de a tipari extrase din paginile acestui Site doar pentru uz personal.

Continutul din paginile Site-ului CREATIVE WORLD  este proprietatea CREATIVE WORLD.

Logo-urile  şi Marcile care apar pe acest site sunt proprietatea CREATIVE WORLD . Acestea nu pot fi utilizate pe alt site de Internet diferit de Site-ul  CREATIVE WORLD, fara a obtine in prealabil acordul scris al companiei CREATIVE WORLD. 

 

Reglementare links

 
CREATIVE WORLD  nu isi asuma nici o raspundere pentru materialele create sau publicate de catre tertii cu care Site-ul CREATIVE WORLD  detine o legatura. Orice persoana care decide sa viziteze un Site conectat de Site-ul CREATIVE WORLD o face pe propriul risc, asumandu-si raspunderea de a isi lua toate masurile necesare impotriva virusilor sau altor elemente distructive. Legatura cu alte site-uri nu implica faptul ca CREATIVE WORLD  este legat de entitatile ce efectueaza serviciile descrise in acele site-uri.
 
Publicitate si promotii
 
CREATIVE WORLD  poate derula in orice moment campanii de publicitate si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de CREATIVE WORLD  nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil.
 
 
 
  Copyright © CreativeWorld, 2006-2010. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii  
Web design Arad, pagini web Arad, Google,promovare Google, hosting, gazduire web, servicii web profesionale, web design